A digitális portrérajz felhasználható háttérképként, képernyővédőként vagy tetszőleges méretben, sokféle hordozóra nyomtatva (papírra, vászonra, fali-matricára, bútorfóliára,...) dekorációként

Árak - Rendelési információkDigitális portrérajz árak, információk

A digitális portrérajz remek ajándék lehet, hiszen kinyomtatható, így papírképként üvegezett keretben vagy nyomtatható alapozott vászonra nyomtatva és vakrámára feszítve igazán mutatós és személyes ajándék. Emellett a digitális formátum birtokában akár képernyővédőként is használható, vagy a lakberendezésben többféle formában, továbbá bögrére, üvegre, bútorlapra, párnára, pólóra, .....
Digitális portré rajzokat készítek (tehát nem teljes alakot). Leginkább jó minőségű digitális képről lehet jól dolgozni.
A nagy felbontású elkészült portré képet online küldöm, mely fájl továbbküldhető egy fénymásoló/nyomtató szalonnak, vagy pendrive-on elvihető. Ott azután kinyomtatható tetszés szerinti méretben és hordozóra. Akár A/4-es, akár hatalmas méretben, akár részletnagyításban.

Árak:
1 alakos portré: 10.000,- Ft
Minden további alak: 5.000,- Ft
1 héten belül elkészül. Extra igény esetén 2 nap (20%-os felárral).
Megrendeléshez szükség van egy jó minőségű digitális fotóra (ha nincs, akkor papír alapú fotóra).
Ha következő képre kattint, megrendelő email üzenetet tud küldeni:
 
gere.kittu@gmail.com
Ha elkészül a digitális portré rajz, kis felbontású képet küldök róla. Ha megfelel, akkor az átutalt összeg megérkezését követően máris emailban eljuttatom Önhöz a nagy felbontású digitális portré képet.
Szívesen válaszolok a további kérdésekre!
Várom megrendelését!
Gere Krisztina